Så blev det afgjort. Vinderen er fundet!

Gavebord Firmaturneringen 2017

16 hold var til start, og i går kæmpede bedste 4 om pladserne på podiet. Perspektiva og Holbæk Lift- og Materieludlejning om 3. og 4. pladsen, og home og You Brand om sølv og guld.

Holbæk Lift- tog en 3. plads, home blev runner-up, og som det fremgår af vinderfotoet, så løb de grønblusede fra You Brands med sejren, en placering, som de ingenlunde er uvante med. Jesper Cordsen kvitterede med en tak til alle deltagere for god modstand og megen social hygge. Tak til sponsor, udvalg og HGK, samt et håb om, at årets sponsor, MH-Packaging v/ Mogens Holst også til næste år ville gøre det muligt at afholde Firmaturneringen. “Den vigtigste turnering i klubben”, som Jesper sagde.

Vindere af Firmaturneringen 2017

Sædvanen tro, så var der en lille følge-turnering for de slagne holds spillere. Beklageligvis nåede invitationen alt for sent frem, så kun 7 spillere deltog. Af disse løb Susanne Jakobsen med en sikker 1. plads.

Også fra Sponsorudvalget skal der lyde en stor tak til Mogens Holst for sit engagement og sponsorstøtte, til de 16 deltagende hold for godt humør og mangeårig opbakning, til May for lækker forplejning, og ikke mindst til de 2 utrættelige ‘arbejdsheste’ Jens Vind-Andersen og Niels Jørgen Knudsen, der lægger sjæl og ære i at få det hele til at klappe.

Tak for i år – og forhåbentlig på gensyn i 2018!

Poul Møller, formand for Sponsorudvalget!