Generationsturneringen er et af sæsonens højdepunkter, og i år var ingen undtagelse. Fantastisk vejr og god stemning dannede rammerne om en god omgang golf. Sponsor for turneringen Toyota Holbæk NHE Biler A/S havde som altid sørget for slik, frugt og vand til runden.

På banen var spillet af blandet karakter, men en enkelt eagle blev det da til. Det ser man ikke altid i en foursome. Da scores begynde at løbe ind stod det også hurtigt klart at man skulle spille god golf for at vinde denne dag.

I A-rækken var det et af de lidt ældre par i feltet der løb med første pladsen, da Morten og Jørgen Ebbesen sejrede med 39 point foran 4 gange Sjørslev. Sten og Mikkel blev nr. 2 med 37 point, mens Susanne og Peer med 35 point tog 3. pladsen.

I B-rækken var det helt unge Sofie Christiansen der med Sten Christiansen løb med første pladsen med imponerende 43 point. Det tegner godt for fremtiden. På 2.pladsen kom Hans Henrik Daugaard og Lisbet Daugaard-Hansen med 42 point, mens 3.pladsen gik til Robert Steen og Noah Steen-Roed.

Efter turneringen var der spisning i Café Mulligan som havde lavet en lækker frokost og stemningen var i top. Toyota havde sponseret en række flotte klappepræmier og nærmest pinden som også blev fordelt.

En i alt dejlig dag på Kirsebærholmen. Vi håber at se endnu flere til næste år.