Møde i Baneudvalget den 18. september 2019 kl. 13.00 i klubhuset/mødelokale    fremmødte :   Karsten Vase ,Charlotte Westhoff,Fritz Møller, Søren Andersen og jan Kipling
Dagsorden:

1. Indledning –godkendelse af referat
2. Rigets tilstand (Søren)
3. Træer hul 1 og hul 9 (Frits)
4. Hul 8 – mgl. udsyn (Jan)
5. Sikkerhed på hul 4 ved spil fra tee 46 og 49 (Jan)
6. 14. green
7. Vinterteesteder/vintergreens
8. Evt.
Ad 1:
Referatet blev godkendt uden bemærkninger.
Ad 2:
Søren oplyste, at lodret hækkeklipper er indkøbt – brugt.
Oplyste endvidere, at de havde haft maskiner af mærket John Deere på prøve. Disse maskiner er ikke hensigtsmæssige arbejdsmæssigt, så vi bibeholder vores maskinpark af mærket Toro.
Maskinparken skal sættes i system, således at vi ikke ender med, at alle maskiner skal skiftes på en gang. De fleste af vores maskiner har kørt ca. 4.000 timer (i en alm. personbil svarer det til ca. 300.00 km).
Bunkerkanter er skåret – mangler 5 – 6. Der er fyldt 30 t sand i bunkers.
Træerne på hul 1, 9, 12 og 16 er ordnet.
Det nye hjælperteam, som Jan annoncerede efter er startet. Umiddelbart ser det ud til at fungerer.
Der er ’dollarspot’ på nogle af vores greens (svamp). Bekæmpelse ved hjælp af gødning er i gang – og det ser ud til at det hjælper.
Ad 3:
Frits foreslår, at vi evt. får nogle kirsebærtræer på højre side på hul 1 i lighed med hul 2). Frits finder priser på disse. Derudover gjorde Frits opmærksom på, at træerne skal plantes i oktober måned.
Ad 4:
Punktet tages op på et senere møde.
Ad 5:
Det blev aftalt, at der forsøgsvis sættes en klokke op på hul 4 nede omkring de to bunkers/ 100 m mærket i højre side. Dette på grund af fare, når mænd spiller fra tee 46 og 49.
Ad 6:
Sat i venteposition Idet vi prioriterer 9. og 18. tee steder.
Ad 7:
Jan viste, hvordan alternativ bane ved oversvømmelse kan/skal sættes op.
Ad 8:
Karsten fortalte, at han havde været på fremmed bane og spille. Der havde man bænke, der havde integrerede skraldespande i den ene ende, og en boldvasker i den anden – et virkeligt pænt design.
Søren oplyser, at der ikke ligger meget skrald og flyder på banen.
Det blev aftalt, at man vil undersøge, om der ligger nogle videoer på DGU’s hjemmeside med vejledning i, hvordan man fx river i en bunker, lægger tørv på plads og retter nedslagsmærker op på green.