fbpx
Sportsudvalgets medlemmer2022-06-09T00:00:55+02:00

Sportsudvalgets medlemmer

Sportsudvalget beskæftiger sig med klubbens bedste spillere.
Vi har årligt tre divisionsweekender, hvor vi spiller hulspil mod andre klubber. I øjeblikket har vi 1.holdet herre i 2.division, 1.holdet damer i 1.division og 2. holdet herre i 5. division. Udvalget støtter også op om de spillere, der ønsker at jagte individuelle præstationer.
Klubbens elitespillere stiller ofte op til klubbens arrangementer såsom Introdage, Fyraftensgolf, Golfens Dag og eventuelle andre arrangementer hvor klubben har behov for inputs fra klubbens bedste spillere.

Formand
Pernille Carlson (Holdkaptajn Senior 2 div))
tlf. 2343 4794
pernille.carlson@gmail.com

Alexander Kristensen (Holdkaptajn 1. Herre)
tlf. 4063 2772
alexander@abc-skilte.dk

Ulrik Thysted

thysted@gmail.com

Regionsgolf:
Søren Mygind & Anne-Liese Larsen (se regionsgolf)

Bestyrelsens kontakt til Sportsudvalget:
Morten Aamann Poulsen & Mads Berg

Forretningsorden for udvalget

Nyheder

2. Holdet vinder i Smørum

I denne weekend spillede 2. holdet to runder i Danmarksturneringen – og begge runder endte selvfølgelig med succes.

Første runde blev spillet mod Værløse og længe så det ud til, at Holbæk måtte trække det korteste strå, men da Henrik Baltz Nielsen i første singlen erfarede, at hans kamp blev den afgørende, så bed han fra sig. På bag-9 begyndte han at se svagheder ved sin modstander, der dog scramblede uovertruffet. Hul 11: Henrik rammer lige uden for green, modstanderen 60 meter fra – begge får par. Samme scenarie udspiller sig på hul 13 og 14. Henrik er bagud med 3 med 4 huller igen og alle andre er færdige og følger den spændende match. Spændingen er uudholdelig og Henrik spiller med dyb koncentration og kun holdkaptajnen tør nærme sig den nu dybt fokuseret golfspiller. Henrik kan klare presset fra de forventningsfulde medspillere – par, par, par, birdie og modstanderen er knækket. Holbæk vinder 7-5.

Anden runde blev spillet mod Værebro og var lidt en dag på kontoret. Holbæk var favorit i alle matcher, dog bortset fra den første foursome. Her skulle Bo Benneballe og Simon Strobel udvise flot spil for at tage sejren hjem til Holbæk. Efter pligtsejrene fra alle andre, var der nu kun foursomeen tilbage. Som holdkaptajn møder jeg Bo og Simon efter hul 11, hvor de har godt styr på matchen – de er oppe med to. Usikkerhed er jo en normal følgesvend i golf og den kommer også for Simon, der spiller usikkert på hul 12 og 13, og nu er matchen pludselig lige. Alle andre følger du den spændende match og her viser Simon hvilken fantastisk golfspiller han er blevet. Med sikkerhed får han ryddet op på hul 15 og skal tilmed selv putte til birdie (se billedet) – 1 oppe. Han teer flot ud på hul 16, desværre i bunker, men Bo rydder flot op – 2 oppe. Endelig chipper Simon bolden ind på green på hul 17 og kampen vindes 2 og 1. Holbæk vinder 12-0 og ligger nu nummer 1 i puljen.

Mvh Morten Aamann Poulsen, Holdkaptajn, 2. holdet

https://medlem.holbakgolfklub.dk/wp-content/uploads/2020/06/Simon-putter-for-birdie-scaled.jpg

608, 2020

Tillykke Jens Kristian!

6. august 2020|

Jens Kristian Thysted er idag blevet Dansk Mester junior. 36 huller slagspil kvalifikation og 16 mand går videre og så 2 runder hulspil tirsdag og 2 runder idag. Han laver […]

2905, 2020

Træningskamp

29. maj 2020|

Onsdag aften spillede 2. holdet træningskamp. Formen blev pudset af og alle er nu klar til de første runder i Smørum. Der bliver desværre ingen hjemmekamp i denne sæson, men […]

Go to Top