Tirsdagsdamerne

Kom og spil golf med Tirsdagsdamerne

• Du har lyst til nye udfordringer
  • Du er klar til andre spilleformer og overraskende periodeafslutninger
  • Du kan lide at pleje dit konkurrencegen
  • Du kan også lide hygge og socialt samvær
  • Du er medlem af Holbæk Golfklub.
  • Dit handicap er 40 eller derunder
  • – og du synes tirsdag er en perfekt dag til golf

Sæsonstart

Vi starter sæsonen op tirsdag d. 5/4. Du kan spille formiddag med lodtrækningsstarter mellem kl. 8.30 og 9.40 eller eftermiddag med Golfbox-reservation mellem kl. 15.10 og 16.20.

Spilleplan

Vi deler sæsonen op i 3 perioder. Vi holder nemlig af periodeafslutninger. De begynder altid med en match og slutter med fællesspisning og præmieoverrækkelser. Der spiller vi sammen på kryds og tværs af formiddags- og eftermiddagsspillere og dyrker i høj grad det sociale ved golfspillet. Se spilleplanen på hjemmesiden.

Kommer du?

Hvis du vil spille om formiddagen, kan du kontakte Marianne Madsen, tlf. 30 68 42 48 mail: mariannemads@gmail.com

Vil du spille om eftermiddagen, kan du kontakte Charlotte Westhoff, tlf. 31 62 48 40 eller mail: charlottewesthoff@hotmail.com

Klubben er åben for alle damer over 18 år, der er medlem af Holbæk Golfklub og med et HCP på max. 40.
Der spilles i 3 rækker over 3 perioder med afslutningsturnering og -middag efter hver periode samt præmieoverrækkelse. Hver periode løber over 8 tirsdage.
Der er for hver periode en Order of Merit, hvor de fem bedste resultater er tællende. Turneringen er tællende, og der reguleres efter de gældende HCP regler.

En gang Tirsdagsdame, altid tirsdagsdame! Så sniger dit HCP over 40 er du stadig Tirsdagsdame.

KONTINGENT

• Hele sæsonen kr. 800 (inkl. 3x middag)
  • Kontingent pr. periode: kr. 175,- (tilkøb af middag)
    Kontingent i 3. periode: kr. 400,- (inkl. Middag)
  • Pingviner pr. gang: kr. 30,-(pingviner deltager ikke i præmierækken)

Betaling skal finde sted senest 2. spilledag i perioden til Tirsdagsdamernes konto 1726 8968561910 eller MobilePay 13990

STARTIDER
Vi har to starttider om morgenen:

• Lodtrækning kl. 8.20 med start på hul 1 kl. 8.30.
  • Lodtrækning kl. 9.00 med start på hul 1 kl. 9.10.

Scorekort til lodtrækning lægges udfyldt på bordet senest 10 min før start tiden.

Om eftermiddagen sker tidsreservationen via Golfbox kl. 15.10 – 16.20.

I 3. periode er reservationstiderne 13/9 + 20/9 + 27/ 9 kl. 14.40-16.00

Man skal være medlem af gruppen Tirsdagsdamerne for at kunne reservere tider i Golfbox.

SPILLEPLAN
Til sæsonen er der udarbejdet en spilleplan, du kan se her på hjemmesiden.
Vi spiller forskellige turneringsformer hver tirsdag. Vi spiller både rækkeopdelt og i blandede rækker.

Har du lyst til at blive medlem, henvender du dig bare til en fra bestyrelsen.
Du har mulighed for at spille gratis med de første par gange.
Dine medspillere vil hjælpe dig til rette, når du starter i Tirsdagsdamerne.

Vel mødt